• broken image

  Pumps med rund tå. og stiletthæl
   
  Det finnes forskjellige typer sko, for eksempel: Pumps med snørebånd og tykke hæler. Opprinnelig en sko med tynnsål med eller uten hæl. Denne skoen kalles "décolletée" fordi den avslører føttene.

  Etymologisk kommer navnet fra den italienske Scarpino (liten sko), som kommer fra Scarpa (sko). I dag refererer begrepet generelt til kvinners høyhælte sko. I Quebec refererer begrepet "Pumps" til en annen type sko, det benevnte uttrykket er "høye hæler".

  Når skoen har vært en slags kvinnesko siden det 20. århundre, ble den først kledd som jomfruer som ble tvunget til å holde føttene stramt for å holde skoen på plass. I utgangspunktet flatt og lett,
  Pumps i utgangspunktet. I midten av 1400-tallet ble dette navnet faktisk tilskrevet denne kvinneskoen fordi det produserer en støy under gang, ligner den som brukes til jordvekst. Under restaureringen og under Louis-Philippe bæres den av menn og kvinner for kuler i en malt modell og foret med silkeflett. Det elegante utseendet på Pumps forfører kvinner fra det attende århundre utsmykket med blonder og bånd, og designerne legger til en hæl.
   

   

  Høye hæler sex og fasjonable


  Under andre verdenskrig forhindrer restriksjoner forfatterne av å finne materialene som tradisjonelt brukes til stiletthæler. Nye ubrukte materialer som kork eller plast erstatter hælens tre. På begynnelsen av 1950-årene kom stiletthæler i Italia. Skoen brukes for første gang i Frankrike i 1947 under et Christian Dior moteshow. Denne typen nålesko blir en av de viktigste funksjonene i New Look-silhuetten, som bekrefter femininiteten og understreker den elegante silhuetten av modellene. To-tone versjonen av Chanel og Massaro er veldig populær. I de følgende årene bestemte Jackie Kennedy å kombinere alle hennes antrekk med pumps. Skoen, gjenstand for prestisje og høy sosial stilling, blir raskt hevet av mange første damer. På 1960-tallet anklaget legene Pumps på grunn av bivirkningene på baksiden av alle sykdommer. Denne typen kvinners sko er forsømt i favør av de flate høyhælte stilettene som anbefales av kvinner. Skoen taper fort sitt prestisjefylte bilde, spesielt fordi det ble brukt av forvalterne. Omtrent tretti år senere, på 1990-tallet, er han tilbake i moteverdenen. Den franske, den største forbrukeren av fottøy i Europa, kjøper i gjennomsnitt seks par sko per år. I 2005 ble 105 millioner stiletthæler solgt over hele verden. Dagens høye hæler er populære blant slike kjente artister som Salvatore Ferragamo og Charles Jourdan. pumps er fortsatt gjenstand for forskning i mote sektoren.

   

  broken image

  Åpen sko med ankelrem.

  Hæler ikke har et låsesystem og gli inn i skoen. Det kan noen ganger være åpen på slutten. Det kan være vinkelformet (eller "cut"), viste (i noen modeller, og med konisk) eller ogival. Det er noen ganger utstyrt med en stropp som lukker ankelen. Denne flens kan være enkelt-, dobbelt-, kryss over vristen av foten, dekorert med forskjellige ornamenter (rhinestones, kjeder, perler ...) eller på noen modeller (5 cm) og med brede nok til å romme to små løkker. Hælen måler minst fire tommer. Hvis det er meget lang (mer enn 10 cm), og meget tynne, er det også kalles stiletthæl eller stilett. Sergio Rossi har skapt et par dekket krokodille skinn sko med bladgull, noe som gjør det til en gullsmed stykke. Dette paret har en tvillingsyster dekket av sølv. Pumpene som et objekt raffinert og symbol av en viss feminin eleganse kan være en fetish.

   

  Stilettohælen har sin egen historie, illustrert i fetisjistiske tegninger fra 1800-tallet i form av seksuell fantasi.

  Historisk sett viser fetisjistiske tegninger fra 1800-tallet slitasje av stiletthæl som en seksuell fantasi. Utseendet på stiletthælen er fra 1930-tallet, og ble designet av flere designere og produsenter. Av forløperne med stiletthæler kan være fot- stykker som opprinnelig ble utviklet for å forhindre kontakt med smusset på gulvet og ble deretter et symbol for strøm og status social6. og senere plattformsko i førkrigstidene fra 1940-tallet, som mistet popularitet ved slutten av andre verdenskrig. Reintegrasjon av menn i sivil liv er en retur til hjemmet som oppfordrer kvinner til å komme hjem. Mote legger vekt på kvinnelighet og alt som går med det, inkludert stiletthælen. Stylist Charles Jourdan bestemte seg i 1951 for å tynne hælen på den klassiske skoen og øke den til 8 cm1. Det virker som, indirekte, oppfinneren av Stiletto er designeren André Perugia, som i 1940 hadde utviklet lignende høyhælte sko til de som bæres av den parisiske sangeren Mistinguett i 1940 og plast, men deres konsistens Sample put. Roger Vivier, som da jobbet for Christian Dior, hadde ideen om å sette inn en metallstang i hælen for å gjøre den mer motstandsdyktig. Denne teknikken erstatter raskt trehælen. Ifølge Viviers er stiletthælen laget av en konisk lav hæl av Louis XV-stil "merket med blyant". Kristin S. Wagner er også bak suksessen til den fasjonable stiletthælen.

  Forlengelse og innvirkning

  Deres design ble utviklet, stiletter har blitt populært og popularisert i 1950 og 1960, og deres eksistens ble annonsert for første gang i det amerikanske Daily Telegram 10 september 1953 under navnet "Stiletto" på grunn av sin likhet med dolkens brosje med samme navn. hvis hæl etterligner den strømlinjeformede profilen. Imidlertid er ordet "Stiletto" for kvinners sko kjent siden 1930 Høye hæler er oppbrukt etter 1960, som i årene 1980 og 1990, før han returnerte til å handle i neste århundre.

  Den stiletthæl er stadig i betydning siden 2000, da jentene gi et snev av femininitet av seg klær hver dag som skjørt eller jeans. Den italienske Salvatore Ferragamo, en Hollywood-stjerne, omverger hælen av større og større hæler; Hælene på 12 cm vises i utseende. Amerikanske stjerner som Gina Lollobrigida, Ava Gardner og Marilyn Monroe gjenoppta denne type salg og også bidratt til sin popularisering.

   

   

  kontrovers hæler

  Likevel, de har generert uenighet og negative vurderinger i 1960 til noen feminister, ble denne paragrafen henviser til kvinnen som seksuell stereotyper og dominans for kvinnen, men også som et "objekt fantasi", selv om det tilbys kvinner en silhouette1. Bruk av høye hæler på offentlige steder ble forbudt fordi de alvorlig skade ground5. Etter utforme miniskjørt i 1960, høyhælte støvletter dukket opp. I tillegg er penner som et symbol fétichiste3 fordi de representerer en elegant og dominerende tilskrives femme fatale og dominerende.

  stil som en seksuell fantasi

  Historisk sett viser fetisjistiske tegninger fra 1800-tallet slitasje av stiletthæl som en seksuell fantasi. Utseendet på stiletthælen er fra 1930-tallet, og ble designet av flere designere og produsenter. Av forløperne med stiletthæler kan være fot- stykker som opprinnelig ble utviklet for å forhindre kontakt med smusset på gulvet og ble deretter et symbol for strøm og status social6. og senere platå sko i 1940 før krigen, men mistet sin popularitet på slutten av den andre krigen mondiale8. Reintegrasjon av menn i sivil liv er en retur til hjemmet som oppfordrer kvinner til å komme hjem. Mote streker femininitet og alt som følger med det, inkludert aiguille8 krenget skoen. Stylist Charles Jourdan bestemte seg i 1951 for å tynne hælen på den klassiske skoen og øke den til 8 cm1. Men indirekte, virker det som oppfinneren av stiletthæl er designeren André Perugia, som tegnet sko som hæler båret av den parisiske sangeren Mistinguett i 1940 Materialene opprinnelig brukt til å lage hælen var tre og plast. Deres elastisitet ble imidlertid satt på prøve. Roger Vivier, som jobbet for Christian Dior, fikk ideen til å sette en metallstang i hælen for å gjøre den mer motstandsdyktig. Denne teknikken erstatter raskt trehælen. Ifølge Viviers er stiletthælen laget av en konisk lav hæl av Louis XV-stil "merket med blyant". Kristin S. Wagner er også bak suksessen til den fasjonable stiletthælen.

  broken image

  Høye hæler med gjennomsiktige nåler

  En gjennomsiktig høyhælesko med hæl eller plexiglass er en slags høyhælede høyhælesko laget av gjennomsiktig materiale. Vanligvis tom, kan plattformen inneholde en variant av lys, væsker eller til og med en fisk. Materialene som brukes kan omfatte polykarbonat, PVC, polymetylmetakrylat (lucit) og akrylharpikser 1,2. Hælen på baksiden av skoen kan være gjennomsiktig, men også ugjennomsiktig eller farget. Denne stilen kan brukes til å referere til glassdørene i Cinderella-stilen i en ball.2 (selv om denne apokriske allusjonen er som Cinderella ikke bærer glasssko, men ekorneskinn.) Som sådan det anses sensuelle sko veldig høye hæler.

  Merkbare merker som Pleaser som inneholder denne paragraf stilen er Pleaser og Luscious4. I 2009 viser New York Magazines at trenden er i mote i 2010, spesielt hvis denne typen sko vises i samlingene av klærne Dsquared, Prada og Fendi. Noen kjendiser har blitt kritisert for å ha på seg denne type hæl fordi det noen ganger er forbundet med strippere. Stiletthælen er en tynn, høyhælen form som vanligvis er forbundet med sko og støvler som vanligvis bæres av kvinner. De varierer i utgangspunktet fra 2,5 cm til 25 cm eller mer når en kil er involvert i produksjonen. På slutten av 1950-tallet og tidlig på 1960-tallet 1 var formen på blonder designet av italienske skomakere ikke over 5 mm. Dette mote tilbehør symboliserte feminin eleganse. Moderne
  stiletthæler er laget av støpt plast og har vanligvis en stang eller metalllegering for forsterkning.

   

  Lange ben og selvsikkerhet: vi vet hvorfor vi elsker stiletter sko!
   
  Ingen annen sko representerer femininitet i motsetning til smale pumps med spisse hæl. Med alle slags hæler i enhver tenkelig variasjon, kan vi også kombinere dem med noe antrekk og anledninger: casual med korte eller elegante jeans med en cocktailkjole - med stiletthæl kan du ha på deg høyde svimlende.

  En ting er garantert: med stilettos ser du alltid bra ut. Hælen er hevet av hælen, kalvene og skinnene strekkes og viser dermed sin beste side. Allerede på 50-tallet visste kvinner denne fantastiske effekten av hæleskoen, som nå er viktig i våre skoskap. Ikke ta panikk hvis du ikke har ventet på svimlende høyder: med litt øvelse og riktig par, vil du snart svinge på høye hæler. Den beste måten å nå lukkede pumps med et lett bord - dette er
  stiletter sko
  høyde og du har et sikkert grep. Erfarne bærere, derimot, kan våge å bære filigran stiletthæl. Myke materialer og en polstret innersåle garanterer optimal komfort - hele natten lang!

  Slik blir stiletten stjerne i antrekket ditt

  Med paljetter, lakk, iøynefallende utskrifter eller morsomme detaljer, kommer stilettos i en rekke design som du sannsynligvis ikke vil kunne bestemme. Avhengig av anledningen, kan du avgrense ditt valg, slik at du finner hælene dine drømmer. For elegante kvelder, kompliserer enkle metallisk-look sandaler eller rhinestone-applikasjoner perfekt din cocktailkjole. Jenter natt? Her vil du skinne i iøynefallende glitrende hæler! I hverdagen er stilettos ikke mindre elegante å kombinere: revet kjæreste jeans og vanlig hvit te gjør en tydelig stil pause.
   
  Sko med stiletthælene

  Lange ben og selvsikkerhet: vi vet hvorfor vi elsker
  stiletter sko! Ingen annen sko representerer femininitet i motsetning til smale pumps med spisse hæl. Med alle slags hæler i enhver tenkelig variasjon, kan vi også kombinere dem med noe antrekk og anledninger: casual med korte eller elegante jeans med en cocktailkjole - med stiletthæl kan du ha på deg høyde svimlende.
  Høy i stil (enos)

  En ting er garantert: med
  stiletter sko ser du alltid bra ut. Hælen er hevet av hælen, kalvene og skinnene strekkes og viser dermed sin beste side. Allerede på 50-tallet visste kvinner denne fantastiske effekten av hæleskoen, som nå er viktig i våre skoskap. Ikke ta panikk hvis du ikke har ventet på svimlende høyder: med litt øvelse og riktig par, vil du snart svinge på høye hæler. Den beste måten å nå lukkede pumps med et lett bord - dette er kilehælens høyde og du har et sikkert grep. Erfarne bærere, derimot, kan våge å bære filigran stiletthæl. Myke materialer og en polstret innersåle garanterer optimal komfort - hele natten lang!

  Slik blir stiletten stjerne i antrekket ditt

  Med paljetter, lakk, iøynefallende utskrifter eller morsomme detaljer, kommer
  stiletter sko i en rekke design som du sannsynligvis ikke vil kunne bestemme. Avhengig av anledningen, kan du avgrense ditt valg, slik at du finner hælene dine drømmer. For elegante kvelder, kompliserer enkle metallisk-look sandaler eller rhinestone-applikasjoner perfekt din cocktailkjole. Jenter natt? Her vil du skinne i iøynefallende glitrende hæler! I hverdagen er stilettos ikke mindre elegante å kombinere: revet kjæreste jeans og vanlig hvit te gjør en tydelig stil pause.

  Schwindelerregend hoch und doch så dünn, dass er kaum sichtbar ist: Die Rede ist vom Stiletto-Absatz. Der Stiletto er en av de elegante høye hæler, som er døde. Kein Wunder også, dass er mit richtigen Styling aus jeder Fra din Frue Magt - du kan ikke si noe om det når du er i byen.
   
  Stiletto Heel Pumps Sikkert en av våre favoritter - vi har dem i alle former og farger i skapet vårt. Enten med et mønster, monokrom, spiss eller rund ... denne skoen er alltid vakker!

  broken image

  Stilig stilering stiletto hæler

  En stylus er alltid det riktige valget når det gjelder å optisk strekke bena, strekke silhuetten og lette den. De høyhælte, slankehælte skoene er spesielt sexy som mini-skjørt eller sexy bukser. Men også blyant skjørt til kneet, capris, skinny jeans, brede ben bukser og leggings som går med disse høye hæler. Marlene bukser eller bukser kan også kombineres med
  stiletter sko. Imidlertid bør ganske enkle modeller velges for dette, da de vanligvis er dekket av beina og ikke angi dem.

  Kjører på
  stiletter sko

  Bare de som kan kjøre trygt på stiletthælene, ser bra ut i skoene sine. Alle som snubler og nøler gjorde trygg utstråling - som skaper høye sko på grunn av den automatiske oppreist holdning - umiddelbart ødelagt.

  Men selv modeller har noen ganger problemer med å gå med høye hæler ...

  For å kunne jobbe med stiletthæl, er det grunnleggende kravet at de sitter som en hanske og ikke kutter stoffet i føttene. I tillegg bør sålen ikke være for glatt fordi gangen ikke degenererer til klumpete lek. Hjemme kan du trene med skoene til det er lett å gå og trygt. Modeller på TV kan tjene som modell for å ta noen tips og triks. For å kjøre hjemme, kan du sette på sokker for ikke å forårsake umiddelbare blærer på føttene.

  Profesjonelle anbefaler å lære å bruke
  stiletter pumps trinnvis og sakte nærmer seg Stiletto. Først kan du trene med en firkanthælestang, for eksempel fordi den er bredere enn stiletthælen. I tillegg tilbyr skoen mer støtte enn en stilett sandal. I utgangspunktet, jo lengre en sko holder materiale, jo lettere er det å bære. Derfor er det lettere å gå på kilehælene. Imidlertid er de ikke egnet som treningsapparater på Stiletto, fordi kilehælen ikke tillater utfolding. Men det er viktig, fordi de som ønsker å gå i stiletter pumps (stil) trygt, må først legge hælen på bakken og deretter skyve foten.

  Det er veldig viktig å sjekke at skoen er stabil på bakken før du kjøper den. Du kan teste dette ved å trykke lett på det. Han wobbles, han er dårlig jobbet. Dessverre kan dette også gjelde for dyre sko kjent som luksus merkevarer. Det er fortsatt verdt testen.

   

  Helse skader forårsaket av slitasje på stiletthælene?

  Er det virkelig en helserisiko å ha
  stiletter sko med høye hæler? Dessverre, ja ... Mens vi elsker våre høye hæler, må vi innrømme at selv om de appellerer til vårt hjerte, kan det veldig vondt for kroppen vår. Men heldigvis, her også: mengden gjør giftet! Forkortede muskler Hvorvidt hælede sko er skadelige eller ikke for helse er først og fremst et spørsmål om definisjon. Forutsatt at stilettene må være minst ti centimeter høye, er det faktisk en helserisiko. For hæl som er større enn fem tommer, kan kalvemuskulaturen bli forkortet dersom skoene bæres regelmessig. Som et resultat kan hip flexion også redusere lengden og forårsake smerte i lumbale ryggraden. I tillegg kan en hul tilbake bli forverret av hyppig bruk av høye hæler.

  Hallux valgus - ball føtter
  stiletter sko

  Hvis du bruker høye hæler, kan det også oppstå en løk (hallux valgus). Dette er anerkjent av det faktum at storetåen ikke peker rett, men er bøyd skrå mot de andre tærne. Men det er ikke alt. I hallux valgus, øker den første metatarsal bein også - ofte i den grad at den fot som vever i en mye arbeid (og smerte) i skoen. Dette gjelder også de mest behagelige varianter som joggesko.

  I stiletthælene er forfoten veldig lastet. Dette kan bidra til å skape denne deformiteten av foten. "De høye hæler og slank ofte favorisere utviklingen av hallux valgus" sier professor Markus Walther, ortopedisk, pediatrisk kirurg og medisinsk direktør Hvis du ønsker å spille safe, slitasje stilettos bare av og til i løpet av spesielle anledninger, og velg lavere alternativer til daglig bruk av skoene dine.
   
  Høye sko og stiletthæl

  I den nye sesongen er han stilig med de nyeste stilene av kvinners høyhælte sko fra den eksklusive boohoo-kolleksjonen. Gjenta din stil med et par høyhælte
  stiletter sko og en forbudt høy hæl. Høyhælte kniplinger i svart er den nyeste trenden i høyhælte sko og leder ligaen med høye hæler og stilettos. Med hensyn til farge, rød, beige og sølv er de viktigste spillerne.

  Hva er stilettene? Stilettene i mørk rød lakk

  Definisjon: Stiletto hæler er synonymt med de mer vanlige begrepet
  stiletter sko. Opprinnelig var termen Stiletto (italiensk stilett = broderi våpen) brukt til å betegne den karakteristiske spisse blyanthælen. Denne typen sko tilhører kategorien pumps og har følgende egenskaper:

  Hælene er minst 10 cm høye.

  Stilettene har vanligvis en blyantstubbe. Imidlertid er denne typen sko ikke obligatorisk, fordi det også er stiletthæl eller kilehæl. Stilettene har ofte en åpen panne. Dette er imidlertid ikke en nødvendig funksjon heller. Derfor kan grensen mellom stiletthælene og Stiefelette ikke avgjøres i noen tilfeller.

  Det konseptuelle kaoset omgir stiletthælene

  Et annet synonym for begrepet stilett brukes i tillegg til høye hæler og ordet
  stiletthæler. Sistnevnte fungerer også som en forelderkategori for høye hæler eller stilettos, det vil si for typer stiletter pumps. I tillegg er begrepet høye hæler synonymt med begrepet pumps. Det populære TV-showet "Sex og byen" har i stor grad bidratt til populariteten til begrepet stilett og har derfor sannsynligvis oppmuntret til salg av disse skoene.


  Historien om stiletthælene Stilettohælene ble brukt på 1800-tallet for å visuelt redusere størrelsen på føttene. De små skoene ble allerede ansett som elegante på den tiden. I tillegg ble den karakteristiske holdningen til en kvinne med høyhælte sko, kalt "gresk krølling", verdsatt på den tiden. I motsetning til det var det samtidig tale om kvinner som hadde stiletthæl. Under trusselen om helsekonsekvenser forsøkte vi å jage kvinner som elsker stilettos deres lidenskap for høyhælte sko.

  Stiletto sko Hva er forskjellen med skyskrapere?

  Hovedforskjellen mellom stilettos og skyskrapere ligger i høyden av hælene: skyskrapers hæl er minst 14 cm høye, mens den minste høyden på stiletthælene er 10 cm. Har på seg stilettos en negativ innvirkning på helsen din?

  broken image

  Hvis stilettos er slitt for ofte

  Hæl opp til 5 cm er ikke farlig for helsen. Men siden
  stiletter pumps hælene er mer enn 10 cm høye, bør de ikke bli slitt daglig om mulig. Kvinner som er lidenskapelig om sko liker ikke å høre slike meldinger og til og med risikere helsen hvis de liker å nyte høye hæler. Dersom høye hæler er slitt for ofte, forkorter denne leggen, som også kan redusere lengden på hoftebenet, noen ganger forårsaker smerter i korsryggen. Videre er det hyppig bruk av høye hæler, slik som høye hæler, kan forsterke en allerede eksisterende tendens hul tilbake.
  Hvilke klær kan brukes til å kombinere stilettos?

  Stiletto hæler er spesielt

  Heeled sko er et ekte slanking produkt fordi de smale hælene visuelt lengre beina.
  stiletter pumps er spesielt effektive når de kombineres med miniskjørt. På denne måten forårsaker to triks en optisk forlengelse av beina. Når det gjelder drakten, er stiletthælene svært allsidige: det eneste du kan unngå er kombinasjonen med bukser for stretchy. Denne regelen gjelder spesielt for små kvinner (andre tips til små kvinner er tilgjengelige her). Dersom høye hæler er slitt med en åpen front, sier det seg selv at du ikke bør kombinere med eller sokker - som alle andre typer åpne sko. For å unngå denne synden i mote, bør du heller slippe barfot i skoene dine eller velge en matchende fargebelter.

  Hvordan kan du lære å gå på stiletthælene?

  Spesielle kurs tilbys for å lære å løpe med
  stiletter pumps. Det frie alternativet til denne opplæringen er forbruket av modellprogrammer på tv og praksis foran husets speil. Som med mange andre ting gjelder også å kjøre med stiletthæl: øvelsen er perfekt! De grunnleggende forholdene for sikker gang i stiletthælene er at skoene er godt sittende og at sålen ikke er for jevn. Når du kjøper stilettos, må du sørge for at skostativer nestes komfortabelt mot huden og ikke kutte det.

   

   

  Stiletto hæler stiletter pumps

  Stilettos er synonymt med glamour og eleganse. Det er sant at når de er godt slitte, gir de en noe skrå ganggang ganske tydelig og sjarmerende. De forlenger bena, forfiner anklene og pynter silhuetten og gir et veldig feminint utseende.
  Stilettos for alle kvinner

  De høyhælte skoene har blitt mye arbeidet av mange designere for å gjøre dem lettere å bære og mer komfortable. I dag, hvis de fortsatt er tynne, gir hælene under skoen større stabilitet og lettere å gå. Disse skoene er ofte utsmykket med stropper som festes til anklene for å gi bedre støtte. Dermed kan de passe alle kvinner og tjene ved flere anledninger. Disse er ikke bare sko eller festsko fordi hælene kan brukes på støvler, støvler eller sandaler.

  Et mangfold av modeller

  Materialene som brukes er ofte svært varierte, skinn, ruskind, ruskind osv.. Hver sko er veldig personlig og skaperne av alle store merkevarer forminerer de nyskapende detaljene for å produsere modeller med unik design. Farger spenner fra de mest klassiske til de mest disheveling, noen ganger enda lunefull utskrifter. Vi kan legge til detaljer som krøller, snørebånd, blomster, perler i henhold til dine ønsker. Den mest verdslige vil velge patentlær pumps å bære med en kjole på kvelden, og det passer til flere morfologier.

  Kjøp Stiletto hæl til rabattpriser

  Åpne dørene til den vakreste butikken på nettet! Unn deg selv med vårt utvalg Talon nåle billig! Ikke gå glipp av å oppdage hele omfanget av vårt tilbud til en ødelagt pris. Leter du etter et nettsted som veileder deg, gir deg råd om kjøp av Talon nål billigere, presenterer de nyeste trendene, samtidig som du sikrer en pris som rimer med rabatter og gode kjøp, du kan ikke bedre falle! Car Cdiscount, leder av e-handel i Frankrike, tilbyr daglige kampanjer på beste salg Stiletto hæl og siste skudd av hjertet av kundene i Talon nålen. Du vil enkelt finne din lykke, besparelser og smil garantert! Og du kjære kunder, hva leter du etter nå! En kaskade med store merker, nye produkter og beste priser på favorittelementene dine, for ikke å nevne vårt råd Conso Talon nål, derfor er Cdiscount nummer 1 for din shopping Talon needle! Du er i tvil, sammenlign våre tilbud Talon needle, du vil ikke ha mer!
   

  stiletter pumps

  Stilettos er synonymt med glamour og eleganse. Det er sant at når de er godt slitte, gir de en noe skrå ganggang ganske tydelig og sjarmerende. De forlenger bena, forfiner anklene og pynter silhuetten og gir et veldig feminint utseende.


  Stilettos for alle kvinner

  De høyhælte skoene har blitt mye arbeidet av mange designere for å gjøre dem lettere å bære og mer komfortable. I dag, hvis de fortsatt er tynne, gir hælene under skoen større stabilitet og lettere å gå. Disse skoene er ofte utsmykket med stropper som festes til anklene for å gi bedre støtte. Dermed kan de passe alle kvinner og tjene ved flere anledninger. Disse er ikke bare sko eller festsko fordi hælene kan brukes på støvler,
  stiletter pumps eller sandaler.


  Et mangfold av modeller

  Materialene som brukes er ofte svært varierte, skinn, ruskind, ruskind osv.. Hver sko er veldig personlig og skaperne av alle store merkevarer forminerer de nyskapende detaljene for å produsere modeller med unik design. Farger spenner fra de mest klassiske til de mest disheveling, noen ganger enda lunefull utskrifter. Vi kan legge til detaljer som krøller, snørebånd, blomster, perler i henhold til dine ønsker. Den mest verdslige vil velge patentlær pumps å bære med en kjole på kvelden, og det passer til flere morfologier.

  Kjøp Stiletto hæl til rabattpriser

  Åpne dørene til den vakreste butikken på nettet! Unn deg selv med vårt utvalg Talon nåle billig! Ikke gå glipp av å oppdage hele omfanget av vårt tilbud til en ødelagt pris. Leter du etter et nettsted som veileder deg, gir deg råd om kjøp av Talon nål billigere, presenterer de nyeste trendene, samtidig som du sikrer en pris som rimer med rabatter og gode kjøp, du kan ikke bedre falle! Car Cdiscount, leder av e-handel i Frankrike, tilbyr daglige kampanjer på beste salg Stiletto hæl og siste skudd av hjertet av kundene i Talon nålen. Du vil enkelt finne din lykke, besparelser og smil garantert! Og du kjære kunder, hva leter du etter nå! En kaskade med store merker, nye produkter og beste priser på favorittelementene dine, for ikke å nevne vårt råd Conso Talon nål, derfor er Cdiscount nummer 1 for din shopping Talon needle! Du er i tvil, sammenlign våre tilbud Talon needle, du vil ikke ha mer!

   

   

  Slå på menns hode med sensuelle stiletthæler

  Det er få fasjonable tilbehør som har en slik erotisk aura som noen få sofistikerte stilettos. På Pleaser finner du nå et eklektisk utvalg av varme feminine former. Du vil også få noen praktiske tips og mange attraktive bestillingsfordeler her. Det gjør shopping enda morsommere.

  Fasjonable stilettos - den riktige stilen for det sensuelle antrekket

  Allerede siden femtiotalet har Stiletto, også kalt
  stiletthæler, et fast sted i skoskaper av mange kvinner. Og det har sin gode grunn også. Med sine grasiøse former, den taperende tåen og den karakteristiske stiletten, forbedrer han den naturlige sensuelle gangen til brukeren. Dette gjør hip swing enda mer attraktiv. Lagt til dette er den spesielt slående lyden som er igjen av skoene på harde gulv. Siden herrenes verden ikke kan hjelpe, men nysgjerrig på å vende seg om.

  I tillegg gir høye hæler en annen fordel. Når kroppen er optisk strukket, vektlegges figuren. Kalvene er alltid under en viss spenning her, noe som gjør at beina ser enda mer attraktiv ut. Dette er ikke bare kvelden slitasje, men også for business outfit. Spesielt litt fyldigere kvinner drar nytte av det faktum at figuren din er strukket igjen.
  Hvordan bruke stilettene dine riktig

  Slik at du ikke bøyer seg over med stilettene dine, er det viktig å trene føttene i tide. Det er ulike muligheter for dette. Den første av disse er tåhælv-typing. Sett deg ned på gulvet med knærne bøyd og trykk tåen og hælen 10 ganger vekselvis 10 ganger på gulvet. Det er viktig at du gjør øvelsen i motsatte retninger. Så når hælen går opp, synker tærne og omvendt. Øk tallet og tempoet her hver dag. En annen god øvelse å bli vant til å ha på høye hæler står på ett ben. Dette vil forbedre balansen din betydelig.

  Finn riktig stilettos online nå i Pleaser-Shop

  Fasjonable pumps, høye hæler,
  stiletthæler og mye mer kan nå bli funnet i Pleaser-Shop. Det er sofistikerte design for hver stil. Spesielt bemerkelsesverdig her er for eksempel skoene til Guess, SPM, Tamaris og Heine. Videre vil du oppdage en rekke shopping fordeler på Pleaser. Disse inkluderer en ny kunderabatt, en 24-timers levering og en gratis frakt fra en bestillingsverdi på 75 euro. Dette gjør shopping mye morsommere.

   

  broken image

  stiletthæler - hælen for ekte skoelskere

  Skosett av en kvinne sier mye om hennes karakter. Hvor noen foretrekker sportslige, uformelle og komfortable joggesko, foretrekker andre damer sexy stilettos. Den vanligvis høye stiletthælen på denne skoen fremkaller ikke bare kvinner en feminin og misunnelsesverdig silhuett med et langt ben, men utmerker alltid en spesiell sjarm og eleganse. Kjøp stilett pumps i nettbutikken til pleaser, og vær sikker på at du alltid får den beste verdien for pengene. Hver modell av våre sko med stilett kan overbevise seg med en flott utførelse og unike design. Enten for dagen eller om kvelden, finner hver dame skoen av sin smak.

  Stilettos til lave priser
   
  Om sommeren kan du score med våre elegante pumps med stiletthæl. Kombiner den med en kjole eller korte shorts, og du vil trekke all din oppmerksomhet med antrekket ditt. Du kan bruke de sjarmerende Stiletto Pumps trygt om sommeren og til og med på kontoret. I mørke nyanser som svart eller grått, ser disse stiletthælene fabelaktig til og med rettskjørtet eller buksetrakten. Selvfølgelig tilbyr nettbutikken av pleaser deg også et stort utvalg av støvler og støvler med stilett, slik at du ikke trenger å fryse om vinteren lenger. Så du kan skinne selv på kaldere dager i den vanlige, elegante stilen.

  Sko med stiletthæl kan leveres til ditt hjem

  Uansett hvilken farge eller mønster dine sko med stiletthæl også skal ha, har pleaser akkurat det rette paret i henhold til ideen du har på tilbudet. Forenkle søket og velg høye hæler i henhold til ønsket farge eller hælhøyde. Etter at du har utforsket vår nettbutikk omfattende og stukket dine favoritthælede sko i handlekurven, er det bare ett klikk mellom deg og dine nye favorittsko. pleaser vil raskt behandle bestillingen din og forsikre deg om rask levering til døren din. Oppdag fantastiske design og bestil Stiletto High Heels on pleaser.